Skicka in hårlaser på reparation

På nätet kan man hitta flera olika aktörer som erbjuder service av hårlaser online. Det går till så att man fyller i ett formulär på sidan där man helt enkelt berättar vad som är fel och annan relevant information. När sidan mottagit din felanmälan så skickar du med posten in din hårlaser på reparation till företaget som sedan reparerar din hårlaser så att den åtgärdas så gott som det går. Beroende på vad det är för skada så kan det kosta olika mycket men man kan räkna med att det går på något mellan 800 och 2000 kronor helt beroende på vad det är som har gått sönder.

Vanligast med en hårlaser är att dioderna gått sönder och det är då aktuellt att man skickar in sin hårlaser på reparation så att någon kan byta ut dioderna alternativt fixa det som är fel på dioderna, något som också kan vara så pass litet så att det inte kräver att man byter skärm, display till hårlaser. En reparation av hårlaser brukar inte ta så lång tid när man skickar in och det är ett smidigt sätt då en hårlaser inte är speciellt svår att skicka med posten på grund av dess storlek.

Vad som även kan bli fel med en hårlaser är spänningsomvandlaren som kan haverera. Antingen går säkringen sönder eller så brinner aggregatet. Kanske inte brinner i bildlig mening men kablarna på insidan blir för varma och smälter av. Annars är en hårlaser en mycket säker produkt mot håravfall. En hårlaser har oftast dioder som lyser upp mot 5 000 timmar och den bästa hårlaser jag känner till har 50 000 timmar ljus på deras laserdioder innan det är dags att byta. Och den tiden är ju inte så relevant för en hårlaser då den skulle behöva gå non-stop för att hinna med. Nej som sagt en hårlaser kommer i de allra flesta fall att vara en produkt .som håller och ger ett bra resultat.

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onapril 6th, 2013 at 14:43. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.