Skicka in iPhone till reparation

På nätet kan man hitta flera olika aktörer som erbjuder service av iPhone online. Det går till så att man fyller i ett formulär på sidan där man helt enkelt berättar vad som är fel och annan relevant information. När sidan mottagit din felanmälan så skickar du med posten in din iPhone på reparation till företaget som sedan reparerar din iPhone så att den åtgärdas så gott som det går. Beroende på vad det är för skada så kan det kosta olika mycket men man kan räkna med att det går på något mellan 800 och 2000 kronor helt beroende på vad det är som har gått sönder.

Vanligast med en iPhone är att skärmen gått sönder och det är då aktuellt att man skickar in sin iPhone på reparation så att någon kan byta ut skärmen alternativt fixa det som är fel på skärmen, något som också kan vara så pass litet så att det inte kräver att man byter skärm, display på iPhone. En reparation av iPhone brukar inte ta så lång tid när man skickar in och det är ett smidigt sätt då en iPhone inte är speciellt svår att skicka med posten på grund av dess storlek.

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onjuni 18th, 2011 at 07:32. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.