Ögonskugga är också smink

Ögonskugga, som är en av de allra vanligaste smink produkterna, finns i hur många olika färger som helst, både skimrande och matta, högblanka och reflekterande, till och med finns det ögonskugga med sol skydds faktor i. När man väljer färg ska man tänka på hudtonen på personen o fråga och konturen på dennes öga, samt vad man vill framhäva eller uppnå med sin sminkning. Generellt så lyfter ljusa färger och mörka färger skuggar. En rynkig ögonlock smickras inte av en skugga med glitter i, då glitter kan lägga sig i vecken. Som sagt det finns tusen kombinationer och det är helt ok att experimentera fram vad som skall gälla för det varierar ju från gång på gång beroende på vad man skall göra just den dagen eller vid det tillfälle det gäller.

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onjuni 14th, 2011 at 05:48. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.