Produkter mot tunt hår

Tunt hår drabbas vi alla av i mer eller mindre utsträckning, oavsett ålder eller kön. Det smyger sig på  egentligen utan till synes något skäl. En del personer har dessutom tunt hår från början och med tiden blir detta tunna och fina hår ännu tunnare än från början. Håravfall är det en del som drabbas av också men det är egentligen något annat än tunt hår. Sedan brukar inte kvinnor prata om håravfall utan om tunt hår eller att bli tunnhårig. Män däremot kan prata om håravfall utan att förskräckas allt för mycket. Män tappar ju håret mer koncist, det faller av och lämnar stora tomma flikar i tinningarna och en kal fläck ovanpå hjässan. Kvinnor blir mer jämn tunna i övre delen av hjässan.

 

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onjuni 2nd, 2011 at 20:44. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.