Hår laser mot håravfall

Ibland när man behandlar hud åkommor med laser kan det trots kylning uppstå små tunnväggiga blåsor som snabbt går sönder. Detta ger inte upphov till några bestående problem, men måste behandlas på rätt sätt. Ansiktet tvättas några gånger dagligen men framförallt är det viktigt att smörja med en fet kräm många gånger dagligen tills området är läkt, vilket tar mellan fyra till sex dagar. Kärl som koagulerar syns vanligen som blå streck. Dessa försvinner under loppet av några veckor genom att huden fjällar av. Huden skall smörjas tunt och ofta med fet kräm. Detta kan behöva göras om personen dessutom lider av håravfall och att det är det som lasern används till.

En viss rodnad kan finnas kvar under några veckor, men försvinner alltid. Huden kan skötas som vanligt med smink och smörjning även om det alltid är önskvärt att undvika smink ett tag.

 

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onjuni 2nd, 2011 at 20:08. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.